Ideas and recipes
Shio Koji
Il mondo della cucina sta vivendo una vera rivoluzione grazie alla riscoperta degli ingredienti fermentati, come il shio koji!La sua versatilità lo rende perfetto per reinventare piatti tradizionali o creare nuove...
Shio Koji
Il mondo della cucina sta vivendo una vera rivoluzione grazie alla riscoperta degli ingredienti fermentati, come il shio koji!La sua versatilità lo rende perfetto per reinventare piatti tradizionali o creare nuove...
Aperitif: Discover Umami Flavors
Simple but powerful, through a surprising combination of fermented ingredients, we invite you to discover how a few tricks can transform your aperitif into something extraordinary. Miso Butter: Ingredients: 30g...
Aperitif: Discover Umami Flavors
Simple but powerful, through a surprising combination of fermented ingredients, we invite you to discover how a few tricks can transform your aperitif into something extraordinary. Miso Butter: Ingredients: 30g...
Kimchi bokkeumbap
For 2 people: 120 grams of kimchi 2 teaspoons gochujang (optional) 1 teaspoon soy sauce 2 teaspoons toasted sesame oil 400 grams of cooked short rice (at room temperature or...
Kimchi bokkeumbap
For 2 people: 120 grams of kimchi 2 teaspoons gochujang (optional) 1 teaspoon soy sauce 2 teaspoons toasted sesame oil 400 grams of cooked short rice (at room temperature or...